Blogul Sportivilor Recruteaza!


Esti pasionat de sport?

 

Te antrenezi atat de intens si ai performante atat de bune incat te aflii in situatia de a le oferi sfaturi celorlalti?

 

Esti sau ti-ai dorit vreodata sa fii antrenor?

 

Esti un suporter infocat care se duce la toate evenimentele, face fotografii si le povesteste prietenilor despre ceea ce a vazut?

 

Ti-ai dorit vreodata sa scrii despre ceea ce iti place sa faci?

 

 

Blogul Sportivilor iti ofera o oportunitate unica!

 

 

Conceptul este foarte simplu: BlogulSportivilor.com poate deveni, cu ajutorul tau, cel mai mare site cu si despre sport din Romania! Ideea este aceea de a publica sfaturi despre antrenamente si exercitii pentru toate sporturile, pe care sa le poata accesa oricine gratuit! Aproape 50% din populatia tarii foloseste internetul in mod regulat. De ce sa nu aiba ocazia de a citi un continut de calitate prin care sa invete sa isi intretina corpul si sa se distreze?

Poti scrie despre fotbal, tenis, baschet, rugby, inot, polo, gimnastica, judo, karate, sau chiar sah! Posibilitatile sunt numeroase si cu siguranta comunitatea internautilor s-ar bucura foarte tare daca ar avea parte de un portal universal unde sa poata invata mai multe despre sportul preferat! Cine stie, poate ca urmatorul mare fotbalist al tarii noastre va lua lectii despre imbunatatirea conditiei fizice de pe Blogul Sportivilor, in urma unor sfaturi scrise chiar de tine! 🙂

 

 

 

Daca esti interesat, trimite un e-mail la blogulsportivilor@gmail.com si exprima-ti motivatia de a te alatura echipei Blogul Sportivilor – Este intotdeauna apreciat un scurt articol din domeniu. Daca vei fi selectat(a), iti vom trimite informatii de contact pentru a deveni un autor pentru BlogulSportivilor, bucurandu-te zilnic de peste 100 de cititori!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s